Skip to content

Hvad:
Run O’Clock 2019 er et hyggeligt trail løb, for dig der kan løbe ca. 6,5 kilometer på en time. Vi starter et nyt løb hver time og du kan løbe i op til 10 timer – der er altså mulighed for at løbe ca. 65 kilometer i alt. Du må løbe så hurtigt du kan, eller gå det meste af vejen, det eneste krav er, at du er retur indenfor en time. Hvis du er retur indenfor en time kan du slappe af og hvile benene indtil næste løb starter. Er du ikke retur indenfor en time, stopper løbet, når du er retur ved start igen – og du modtager din medalje 🙂

Hvornår:
Løbet afholdes lørdag den 9/3 i Lundby Bakker udenfor Aalborg. Første løb starter kl. 09.00. Herefter starter der et nyt løb hver klokke-time (10.00, 11.00 etc.) til og med kl. 18.00.

Hvor:
Start og mål er på Festpladsen i Lundby Bakker.

Forplejning:
Der vil være forplejning ved start-området, som blandt andet vil bestå af vand, sodavand, slik, chips.

Pris:
100,- uanset hvor mange løb du deltager i. Der er naturligvis en fed, unik medalje til alle deltagere 🙂
Eftertilmelding på dagen: 125,-
Max deltager antal 50.

Praktisk info:
Deltagelse sker på eget ansvar, og det forventes at deltagerne hjælper hinanden ude på ruten.

Der vil ikke være mad som en del af startgebyret, men det vil være muligt at spise sin medbragte mad eller naturligvis købe mad i Grill & Ishytten på pladsen ?

Lundby Bakker er hjem for mange forskellige dyr, så tag hensyn til naturen og dyrene i området. Hvad der tages med ud på ruten medbringes også retur og kan smides ud i skraldespande opstillet ved start.

Løbet afvikles som et cannonball løb, dvs. den enkelte er ansvarlig for at notere sin tid efter hvert løb. Der vil dog være et ur opsat ved mål til notering af tiden.