Skip to content

#Aalborg242 Challenge

Trappen ved eternitten

#Aalborg242 foregår på trappen ved Eternitten i Aalborg. Den har 242 trin og stiger 40 højdemeter, så der er rig mulighed for at få pulsen op – og dét garanterer jeg, at du får!

I denne omgang løber #Aalborg242 challenge frem til den 14/3. Det går i al sin enkelthed ud på at se, hvor mange gange man kan komme op og ned af de 242 trin i løbet af 40 minutter. Man må gå, løbe, kravle – og holde pause så mange gange man lyster. MEN fra man sætter foden på det nederste trin starter uret og må ikke stoppes igen, før man er færdig.

Åben #Aalborg242 leaderboard

#Aalborg242 Challenge

Regler for #Aalborg242 challenge

  1. Trappen bliver i perioder flittigt brugt, så vis hensyn til de øvrige brugere. Og udvis fairplay ved at overholde de øvrige regler, så alle “dyster” på samme vilkår.
  2. Uret må ikke stoppes undervejs, men man må holde alle de pauser man vil. Uret starter, når man sætter foden på første trin.
  3. Begge fødder skal være nede på jorden ved bunden, før man må bevæge sig op igen.
  4. Begge fødder skal være på den øverste platform, før man må bevæge sig ned igen.
  5. Man må bevæge sig op igen så længe man har nået bunden indenfor 39 minutter og 59 sekunder. Dvs. når man bunden efter 38 minutter, må man tage en sidste tur – også selvom den først er færdig efter 40 minutter.
  6. Tiden der gælder skal være når du er retur med begge fødder på jorden. Man kan dog angive sin tid på toppen af trappen i stedet og få lagt 2 minutter til sin samlede tid.
  7. Der tælles kun totale gange op og ned. Dvs. 242 trin op og 242 trin ned er én omgang.