Close
Skip to content

Corona Trail Cup

Kom med i sporet og udforsk Rebild Bakker

Rebild Bakker byder på en endeløs række af lækre spor, der bare venter på at blive opdaget – og det vil jeg gerne inspirere til.

Derfor lancerer jeg nu ‘Corona Trail Cup‘, der løber over 4 afdelinger, der hver især byder på et lækkert trail segment i noget af Danmarks smukkeste natur.

Hver afdeling løber ca. 14 dage, hvor et udvalgt segment på imellem 5 og 10 km skal løbes. Segmenterne bliver lagt op på Strava, og det vil være muligt at downloade GPX fil til løbeure.

Deltagelse

Corona Trail Cup kører via Strava, der kan forbindes med de gængse løbeure eller bruges med app’en. Det kræver derfor en profil på Strava (gratis) og at der trackes med GPS (Enten via løbeur eller app).

Det er ganske gratis at deltage, og det selvom lidt venskabelig konkurrence altid er hyggeligt, så er der kun æren på spil i forhold til hvem der kan gennemføre segmentet hurtigst.

For at være med skal du:
– Være medlem af Klub løbetosset.dk på Strava
– Tracke en løbetur, der indeholder segmentet indenfor de datoer, som afdelingen er åben

Afdelinger og leaderboard

Segmenterne for de fire afdelinger afsløres løbende, og vil variere i længde og sværhedsgrad. Efter hver afdelings afslutning samles data og leaderboard for afdelingen samt et samlet leaderboard opdateres her på siden.

Præmier

I hver afdeling trækker vi lod om et lækkert sæt fra Triatland Rebild bestående af halsedisse, drikkedunke og krus. Der er ét sæt på højkant blandt alle der gennemløber segmentet indenfor den periode, som afdelingen løber.

For hver afdeling  man deltager i får man også et lod i puljen om 2 startnumre til Run O’Clock 2021, der løber af stablen den 21/8 (Tilmelding åbner snarest). Så deltager man i alle fire afdelinger får man altså fire lodder i puljen.

Afdelinger

I

Afdeling 1

Cup’en første afdeling er ruten til Run O’Clock 2021, der afholdes den 21/8, så det er en perfekt lejlighed til at teste ruten af 🙂

Segmentet, der er ca. 6,7 km og indeholde små 200 højdemeter, skal løbes imellem den 2/4 og den 18/4.

GPX fil kan hentes her: Download GPX
Segmentet kan ses her: Run O’Clock 2021

Benyt rigtigt gerne hashtagget #CoronaTrailCup hvis du ligger billeder op 🙂

Rigtig god fornøjelse!