Samarbejde og sponsorer

MBT Running

Jeg er ambassadør for MBT Running, der har taget den efterhånden velkendte MBT sko og lanceret en kollektion af super lækre løbsko. Hele tanken er at flytte landingerne fra hælen og længere ind på midten af foden – noget som jeg bestemt har godt af, da jeg er udpræget hællander.

Jeg veksler lidt imellem Speed 16 og Zee 16, der er i hver deres ende af skalaen i forhold til støddæmpning og vægt. Speed 16 er som navnet antyder den lette model, hvor Zee 16 er den noget tungere model til de lange langsomme ture – men begge sko kan bruges til alt fra en hurtig 5’er til marathon. Jeg har da også både løbet marathon i mine Speed 16 og coopertest i mine Zee 16 🙂

Kontakt med henblik på samarbejde

Jeg er altid interesseret i at udvide min horisont, så hvis du sidder med et spændende produkt eller en ide til et samarbejde, så tøv ikke med at sende mig en besked!