PageLayout

Samarbejde og sponsorer

Eventyrsport & RacingDenmark

Jeg er ambassadør for Eventyrsport, der forhandler et bredt udvalg af outdoor og løbegrej, men vigtigst af alt så har de fysiske butikker, hvor man kan gå ind og få kyndig vejledning. Dét er noget, jeg vægter højt, når jeg skal købe nyt udstyr.


Eventyrsport er muligvis ikke den første butik, der springer frem fra hukommelsen, når snakken falder på løbeshops, men de fusionerede i 2020 med RacingDenmark. Og RacingDenmark er i dén grad svær at komme udenom, når det handler om løb – og specielt trailløb, som jeg er særligt glad for.


Det er derfor heller ikke underligt, at det nye Eventyrsport/RacingDenmark-setup har ført facebook tiltaget ‘Danske trailløbere‘ videre. Her vil jeg og de øvrige ambassadører jævnligt invitere til trailture i noget af Danmarks smukkeste natur.

FysioDanmark Aalborg

Jeg har indgået et samarbejde med de dygtige fysioterapeuter hos FysioDanmark Aalborg.

Det betyder at alle, der er i træningsforløb hos mig, 20% på laktattest og løbeundersøgelse. Begge dele kan være en godt supplement til din træning, og i særlig grad hvis du gerne vil blive klogere på din krop.

For et par år siden indså jeg, at jeg er nødt til at passe på min krop, når jeg gerne vil løbe den type løb, som jeg gør. Langdistance- og ultraløb belaster kroppen, og der vil altid være en risiko for skader forbundet med det. Derfor har jeg en fast aftale med Henrik, der er sportsfysioterapeut, om at komme til regelmæssigt servicetjek, så eventuelle småskavanker og skader kan tages i opløbet, inden det bliver kritisk.