Skip to content

Min tilgang er, at træning skal være sjovt. Det skal være udfordrende. Men vigtigst af alt, så skal træningen tage udgangspunkt i dine ønsker. Hos mig er min fornemste opgave at finde ud af, hvad der motiverer lige præcis dig – og hjælpe dig til at nå dine mål.

Måske du drømmer om at lære at elske at løbe. Måske det er de første 5 eller 10 km uden pauser, der er det store mål. Måske drømmen om at krydse målstregen efter 21,1 km med armene over hovedet, bare ikke vil slippe dig, men du synes, det er helt uoverskueligt langt. Eller er det drømmen om et marathon – måske endda endnu længere end det – der bliver ved med at vende tilbage til dig på dine løbeture?

Uanset hvad dit mål er, så er målet ‘ground zero’ for et forløb hos mig. Alle forløb starter derfor med en personlig samtale om, hvad du ønsker at opnå med træningen – og hvorfor lige netop dét er et mål for dig. Når vi er skarpe på målet, kan jeg hjælpe dig til det igennem personligt tilrettelagt træning og sparring.

Jeg nørder løb, så du ikke behøver

Jeg er af den overbevisning, at jo mere kompliceret noget er, jo sværere er det at komme i gang med. Og løb skal ikke være kompliceret, eller at kræve et smart, dyrt løbeur. Løb skal være let at komme i gang med, og så kan det udvikle sig hen ad vejen. Så hvis pace-tider og pulszoner ikke interesserer dig, så tilpasser jeg din træningsplan med udgangspunkt i Borg-skalaen, der er et simpelt værktøj til at styre, at man træner rigtigt – uden at tænke på puls og pace.

Mine træningsplaner ligger sig op af polariseret træning, men med et lidt højere fokus på udholdenhed end på konditionstræning. På almindeligt dansk betyder det, at vi forsøger at undgå at løbe ‘leverpostej’. Det er den type træninger, der hverken føles lette eller hårde – men er en halvkedelig, smagløs mellemting. En god gedigen gang leverpostej. De fleste løbere – jeg selv inklusiv – er faldet i, og har løbet mange af den type træningspas i perioder. Resultatet er ofte, at man ikke kommer tættere på sine mål og oplever stilstand i udviklingen.

De fleste, der stifter bekendskab med polariseret træning første gang vil opleve, at der er mange træningspas, som føles meget lette/langsomme. Det kan virke underligt, men der er en mening med galskaben. Hvis vi forestiller os, at kroppen er en bil. Så er de to vigtigste komponenter – når det kommer til ydeevne og brændstoføkonomi – benzinpumpen og motorens størrelse. Når vi løber mange af de hurtige pas, som fx intervaller, så stimulerer vi kroppens benzinpumpe også kendt som konditionen. Modsat når vi løber langsomme pas, så stimulerer vi motorens størrelse også kendt som udholdenheden. Løber vi ‘leverpostej’, så stimulerer vi næsten ikke nogle af delene.

Løbetræning med Løbetosset.dk

Med et træningsforløb fra løbetosset får du:
— Personlig samtale omkring mål, forventninger, ønsker og særlige behov/hensyn
— Et personligt tilpasset træningsforløb med mulighed for justeringer undervejs
— No fuss træningsplan der er til at forstå uden at have en doktorgrad i løbenørderi
— Digital træningsdagbog hvor du kan følge din udvikling
— Mulighed for sparring indenfor mentaltræning, energistrategi, udstyr mv.
— Løbende evaluering og feedback på din træning
— Mulighed for personlig træning

Jeg tilbyder to typer af træningsvejledning:
Online med månedlig feedback session over telefon/messenger/Skype.
Fysisk med ugentlig personlig træning og feedback

Book en uforpligtende samtale