Skip to content

Med et online træningsforløb får du:

Personlig opstartssamtale

Vi mødes enten fysisk eller over telefon/messenger/Skype og får snakket igennem, hvad dine mål og forventninger til forløbet er. Vi stiller skarpt på om dine mål matcher din indre motivation, så forløbet starter ud på det rigtige grundlag.

Et personligt tilpasset træningsforløb

Din træningsplan er skræddersyet til dig og dine mål. Det betyder, at vi ligger en plan, som matcher dine behov og ønsker. Fx tager vi udgangspunkt i hvor lang tid, du kan afsætte per uge til din træning og hvilke dage, det passer bedst. Er der særlige behov eller begrænsninger, så vil jeg foreslå alternative træningsformer, hvor det giver mening.

No fuss træningsplan

Din træningsplan er skåret ind til benet, så alt overflødigt støj er fjernet. Løb er i sin grundstruktur ganske simpelt, og det behøver ikke blive gjort sværere, end det er. Træningsplanerne er opsat i en simpel struktur, så der ikke er en masse detaljer, du skal huske under træningen.

Digital træningsdagbog

Jeg har udviklet en digital træningsdagbog (Excel), der gør det nemt og overskueligt for dig at notere din træning og resultater. Den giver et godt overblik over, hvordan din træning ligger i forhold til din træningsplan. Efter 8-12 ugers brug vil de indbyggede beregningsmodeller estimere din sluttid på de klassiske distancer indenfor få minutters nøjagtighed.

Rabat på tests ved FysioDanmark Aalborg

FysioDanmark Aalborg giver 20% rabat på laktat-test og løbeundersøgelse så længe du er i et træningsforløb. En laktat-test er en fantastisk redskab, for dig der gerne vil arbejde målrettet med pulstræning – eller bare vil blive klogere på dig selv og din krop.

Løbende evaluering og feedback

Forløbet indeholder 60 minutters evaluering og feedback på den aktuelle træning over telefon/messenger/Skype om måneden (4 uger). Her vil vi i fællesskab tage en status på om træningsplanen matcher hverdagen, og tilpasse den i det omfang, hvor det er relevant. Hvis du deler din træningsdagbog med mig, vil jeg holde øje med, om der er noget, vi skal være særligt opmærksom på imellem vores sessions.

Pris

175,- / uge
Min. 12 uger.

Book en uforpligtende samtale