Skip to content
Winter edition

Velkommen til Run O’Clock Winter Edition!

Hvad:
Run O’Clock Winter Edition bygger på Backyard Ultra konceptet, hvor man skal løbe en rundstrækning på 6,7 km hver time, når man ind inden der er gået en time har man pause indtil næste hele klokke time. Til Winter Edition må det forventes at blive både vådt, koldt og mørkt, så det er løbet for de hårde nysere. Jeg søger for at holde bål kørende i Krathuset, der fungerer som start/mål område, så det er muligt at varme sig lidt imellem runderne – og mon ikke jeg også finder på at lave noget varmt til deltagerne også 🙂

Til Run O’Clock Winter Edition vil der være fælles start kl. 9.00 og dermed ikke muligt at springe til i løbet af dagen.

Formatet er som det plejer at være: Ruten er ca. 6,5 km lang og med 175 højdemeter. Starten går præcis kl. 09.00, hvor man skal stå i startboksen. Næste omgang starter præcis kl. 10.00 hvor man ligeledes skal stå i startboksen – ellers er man ude af løbet. Der kan løbes så hurtigt/langsomt som man ønsker, og man kan blive ved så længe man føler for, så længe man står i startboksen, når næste omgang begynder.

Hvornår:
Løbet afholdes lørdag den 16/1 i Lundby Bakker udenfor Aalborg.
Denne gang er der fælles start kl. 09.00 for alle deltagere.

Hvor:
Start og mål er på Krathuset i Lundby Bakker.

Forplejning:
Der vil være Covid-19 venlig forplejning ved Krathuset. Det vil primært være vand, sodavand, sødt og salt – og hvad jeg nu ellers lige finder på at forkæle jer med 🙂

Pris:
100 uanset om du løber én eller alle 10 omgange. Medaljen er vanen tro med vedhæng, der symboliserer antallet af omgang.
Max deltager antal: 38 (med forbehold for godkendelse ved Aalborg Kommune).

Praktisk info:
Deltagelse sker på eget ansvar, og det forventes at deltagerne hjælper hinanden ude på ruten.

Der vil ikke være mad som en del af startgebyret, men det vil være muligt at spise sin medbragte mad eller naturligvis købe mad i Grill & Ishytten på pladsen ?

Lundby Bakker er hjem for mange forskellige dyr, så tag hensyn til naturen og dyrene i området. Hvad der tages med ud på ruten medbringes også retur og kan smides ud i skraldespande opstillet ved start.

Løbet afvikles helt lowkey hvor løberne selv er ansvarlig for tidstagning.

Tilmelding:
Tilmeldingen er nu lukket. Der vil ikke blive åbnes for yderligere deltagere til denne særlige vinter edition af Run O’Clock.